Het Nieuwe Werken

Het Nieuwe Werken

We ontwikkelen onze organisatie verder omdat wij bij alles wat we doen, geloven dat het slimmer kan. Dat klinkt natuurlijk leuk, maar wat betekent dit dan precies? Slimmer werken betekent voor ons dat wij producten en diensten leveren die voldoen aan de eisen van Hollands Kroon. Onze kernwaarden zijn hierbij van groot belang. Die vertellen ons hoe we dit doen. Door bevlogenheid omdat je het verschil wilt maken, door lef omdat je van de gebaande paden af durft en mag wijken. Door vertrouwen als basis voor samenwerking. Door contact van mens tot mens en door respect omdat anders zijn oké is. 

We sturen dus niet zozeer op basis van control, maar vanuit vertrouwen en richten daar onze organisatie op in. We sturen ook op resultaat in plaats van op aanwezigheid, het gaat om de output die je levert. Waar en wanneer je werkt is aan jezelf. Voor zover het werk het toelaat is er alle ruimte voor plaats en tijd onafhankelijk werken. 

Bepaal zelf je werktijden 
Check je mail eens thuis voordat je naar kantoor gaat. Zo kun je later vertrekken, reis je een stuk rustiger. Sport in de ochtend om daarna met een fris hoofd naar je werk te gaan. Begin eens lekker vroeg zodat je 's avonds gezellig kunt mee-eten. 
 
Werk eens ergens anders 
Waarom altijd naar kantoor? Dat bureau kan wel een dagje zonder jou! Werk eens een dagje thuis. Ga brainstormen op het strand! Thuiswerken scheelt je reistijd en is nog vaak rustiger ook. Werk je op kantoor, dan zijn er 250 flexplekken.

Gebruik je phone smart 
Natuurlijk mag je bellen met je telefoon en werken op je laptop. Gebruik je phone ook eens smart en haal alles uit je tablet. Want de mogelijkheden zijn eindeloos: videoconferencing, cloud computing, overal connected zijn, of gewoon een belafspraak maken. Dat is Werken bij Hollands Kroon.

Baas over eigen baan 
Hogere productiviteit, lager ziekteverzuim, meer loyaliteit en tevreden medewerkers. Dat zijn de voordelen van Het Nieuwe Werken. Kortom: meer Baas over eigen Baan. Minder stress en meer werkplezier, wie wil dat nou niet? Je bent zelf verantwoordelijk voor je resultaten. 

Werk slimmer samen 
Zeg nou eerlijk: wie vindt het nou leuk om de hele dag te vergaderen in een zaaltje? Samenwerken wil niet zeggen dat je samen in één ruimte zit. Dat kan ook door te skypen, te bellen of bestanden te delen. Als je de ene keer thuis werkt, de andere keer onderweg of op kantoor, dan wil je wel al je bestanden paraat hebben en iedereen kunnen bereiken.

We willen eerst graag weten wie je bent Voordat we willen weten wat je kunt

 
 
 
Gemeente Hollands Kroon  |  Postbus 8 1760 AA Anna Paulowna  |  088 - 32 15 000  |  wervingenselectie@hollandskroon.nl | Proclaimer
 

Sitemap | Powered by HVMP Internet Marketing