Het nieuwe werven

Het nieuwe werven

Om je een beeld te geven van hoe een sollicitatieproces verloopt bij Hollands Kroon vind je hieronder drie voorbeelden uit onze selectiemethoden-toolbox. 

Passiemuseum                                                                                 

Vertellen over een passie is voor veel kandidaten makkelijker dan een standaard sollicitatiegesprek. Bij deze selectiemethode nemen kandidaten een voorwerp mee die hun passie verbeeldt. De voorwerpen worden tentoongesteld op vierkante pilaren zodat er een museum ontstaat.

 

Het pleidooi                                                                                     

Vrienden, familie en/of collega’s hebben een filmpje ingesproken met hun pleidooi om de kandidaat een kans te geven. Het is aan de kandidaat om dit te sturen, te regisseren en vooral van echtheid te voorzien.

 

Wij zijn heel bijzonder                                                                  

Elke pit is uniek maar wat maakt een pit nou juist uniek? Bij deze methode maken de kandidaten alvast kennis met De Pits. Tijdens ‘lunchpauze’ overvallen de kandidaten als groep verschillende pits. Bij elke pit moeten ze ontdekken wat kenmerkend is voor die ene pit; waarom zijn zij bijzonder en hoe kunnen ze nog specialer worden. 


Let wel: dit is een greep uit onze toolbox. Het wil dus niet zeggen dat wanneer je bij ons solliciteert je altijd met één van deze drie selectiemethoden krijgt. Daarnaast wordt er geen vergoeding gegeven voor reiskosten in de sollicitatieprocedure.We willen eerst graag weten wie je bent Voordat we willen weten wat je kunt

 
 
 
Gemeente Hollands Kroon  |  Postbus 8 1760 AA Anna Paulowna  |  088 - 32 15 000  |  wervingenselectie@hollandskroon.nl | Proclaimer
 

Sitemap | Powered by HVMP Internet Marketing