HK-Plein

HK-Plein

Hollands Kroon Plein is het platform waar je klussen kunt vinden en plaatsen maar ook waar je je talent kunt inzetten en talent kunt zoeken. Kortom de plek waar vraag en aanbod bij elkaar wordt gebracht. HK plein dient als intermediair voor ontwikkeling van talent en zorgt voor het vergroten van inzetbaarheid en mobiliteit. Daarnaast is het zo ingericht dat medewerkers zelf aan zet zijn in het nemen van eigen verantwoordelijkheid en samenwerking en het maken van keuzes. Hollands Kroon Plein past bij de ontwikkelingen in de maatschappij en bij zelfsturende teams. 

Elke medewerker maakt een zo volledig mogelijk ingevuld profiel aan. Alle medewerkers kunnen klussen plaatsen en kunnen reageren op klussen. Dit zorgt voor een geheel open en transparante werkomgeving waarin alle medewerkers gelijke kansen en mogelijkheden hebben. Klussen kunnen van alles zijn zoals vacatures, stages, vakantiewerk, projecten, jobrotatie, extra taken etc. Medewerkers die een klus geplaatst hebben krijgen reacties van collega’s die graag aan die klus willen meewerken. Ook kunnen medewerkers die een klus plaatsen andere collega’s benaderen voor een klus.

HK-plein extern
HK-plein is niet alleen voor onze eigen medewerkers. Er hangt nog een schil omheen. Hierin zitten mensen die hebben gesolliciteerd bij de gemeente Hollands Kroon en waarvan wij denken dat ze beschikken over HK DNA en passen bij onze organisatie. Open sollicitanten,  ZZP-ers uit ons eigen netwerk, mensen die hier al eerder via inhuur gewerkt hebben, stagiaires of afstudeerders. Denken wij dat er in de toekomst een match kan zijn dan vragen wij hen om een profiel aan te maken op HK plein.  Zo vormen zij onze eigen databank waaruit we kunnen putten op het moment  dat dit nodig is. 

We willen eerst graag weten wie je bent Voordat we willen weten wat je kunt

 
 
 
Gemeente Hollands Kroon  |  Postbus 8 1760 AA Anna Paulowna  |  088 - 32 15 000  |  wervingenselectie@hollandskroon.nl | Proclaimer
 

Sitemap | Powered by HVMP Internet Marketing