Kennismakingsavond

Kennismakingsavond

In Hollands Kroon houden we er niet van om gebaande paden te volgen! Wij maken graag kennis met alle mensen die ons een open sollicitatie hebben gestuurd. Ook als we op dit moment geen vacatures hebben. Dat kennismaken doen we tijdens een talentenavond waarbij wij sollicitanten, directie en medewerkers op een bijzondere manier met elkaar in contact brengen.

Talentenbank

Naast een rondleiding en een toelichting op de manier waarop wij in Hollands Kroon werken krijgen de kandidaten de kans zichzelf te presenteren. De door de sollicitanten eerder gemaakte kernwaardentest is de leidraad voor de kennismaking.

De kandidaten die tijdens de kennismakingsavond laten zien dat zij onze kernwaarden lef, bevlogenheid, vertrouwen, contact en respect uitdragen en die wij bij Hollands Kroon vinden passen, krijgen toegang tot HK Plein. Zodra wij een externe vacature hebben, krijgen de kandidaten die hierin zijn opgenomen als eerste de mogelijkheid om te reageren. Het sturen van een open sollicitatie heeft dus zeker zin bij ons!

Wil je ook kennis maken met Hollands Kroon?

Wil je in aanmerking komen voor een uitnodiging solliciteer dan via de button hiernaast en vul de kernwaardentest in.We willen eerst graag weten wie je bent Voordat we willen weten wat je kunt

 
 
 
Gemeente Hollands Kroon  |  Postbus 8 1760 AA Anna Paulowna  |  088 - 32 15 000  |  wervingenselectie@hollandskroon.nl | Proclaimer
 

Sitemap | Powered by HVMP Internet Marketing