Ontwikkeling

Ontwikkeling

Werken bij Hollands Kroon betekent blijvend in ontwikkeling zijn om flexibel in te kunnen spelen op voortdurende veranderingen in de markt. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers en de organisatie zich tegelijkertijd en in samenhang ontwikkelen. Dit kan intern door een gevarieerd aanbod van opleidingen, workshops en trainingen in de Hollands Kroon Academie (HKA). Maar ook via HK plein, een platform met klussen waar medewerkers hun talenten kunnen inzetten en waar je talenten kunt vinden.

“Wij geloven dat het slimmer kan” is de visie van waaruit wij werken. Om slimmer te werken ontwikkelen wij ons richting 2018 naar een zelfsturende organisatie. Wij geloven dat deze organisatievorm ruimte geeft aan medewerkers om zelf resultaten te realiseren en daarmee de dienstverlening te optimaliseren. Medewerkers komen in zo’n omgeving meer tot hun recht en geven het beste van zichzelf. Zelfsturing is een proces waarin we ons voortdurend verder ontwikkelen en leren van de stappen die we zetten. Dit maakt het ongelofelijk boeiend en dynamisch om te werken bij de gemeente Hollands Kroon.

We willen eerst graag weten wie je bent Voordat we willen weten wat je kunt

 
 
 
Gemeente Hollands Kroon  |  Postbus 8 1760 AA Anna Paulowna  |  088 - 32 15 000  |  wervingenselectie@hollandskroon.nl | Proclaimer
 

Sitemap | Powered by HVMP Internet Marketing