OntwikkelingTrainees

OntwikkelingTrainees

In maart 2013 is onze eerste lichting trainees gestart. Vier van de zes zijn nog steeds aan het werk bij Hollands Kroon.  
De tweede lichting trainees zijn in maart 2015 gestart.  Per 1 maart 2017 komen 4 van de 5 in dienst van de gemeente Hollands Kroon. De insteek van een traineeship is dat deze talenten zich ontwikkelen tot onze medewerkers van de toekomst. Wij zijn bereid enorm veel in hen te investeren en doen er alles aan om het traineeship te laten eindigen in een aanstelling.  
Vanaf het begin, maart 2015, beschrijven de trainees hun ervaringen en belevenissen. Dit hebben zij eerst gedaan in de vorm van een digitale krant, Trainee Times, met bijbehorend magazine, Trainees on Tour. Elke vier maanden een nieuwe editie met daarin hun laatste avonturen, activiteiten, projecten belevenissen en ontwikkelingen. Bekijk hier editie 1, editie 2 en editie 3.

De trainees blijven zich ontwikkelen op allerlei vlakken en dus ook wat betreft de Trainee Times. Deze is sinds mei 2016 omgezet in een Trainee Times website. Vanaf nu kunt u continu op de hoogte blijven van de belevenissen van de trainees.
De werving van de derde lichting trainees start op de nationale carrièrebeurs op 17 en 18 maart 2017. Ook nu weer zijn wij op zoek naar 4 tot 6 talenten die op 1 september een start maken met hun traineeship. Wij kijken er enorm naar uit. 

We willen eerst graag weten wie je bent Voordat we willen weten wat je kunt

 
 
 
Gemeente Hollands Kroon  |  Postbus 8 1760 AA Anna Paulowna  |  088 - 32 15 000  |  wervingenselectie@hollandskroon.nl | Proclaimer
 

Sitemap | Powered by HVMP Internet Marketing